Gram Smed & Montage ApS

Trapper

Trapper til haven, huset, kontoret eller andre steder kræver en professional leverandør. Hos Gram Smed & Montage fremstiller vi trapper efter mål og vi tilpasser altid trapperne til vore kunders ønsker.

Trapper i mange afskygninger

Trapper kan leveres i mange afskygninger med trin i alle træsorter og alle ståltyper – med eller uden repós, som kvartsvingstrappe, halvsvingstrappe, spindeltrappe eller som en ganske almindelig ligeløbstrappe.

Gram Smed & Montage kan levere trapper med pulverlak i forskellige farver, hvis man ikke ønsker den typiske grå farve fra varmgalvanisering. Vi anbefaler at alle trapper overfladebehandles, så de beskyttes mod vind og vejr. Her kan eksempelvis benyttes pulverlakering og/eller varmgalvanisering.

Kontakt os hvis du har brug for vejledning til din nye trappe

Har du ønske om en trappe, men er i tvivl om materialevalg, udformning eller lignende, så kontakt os gerne for gratis råd og vejledning. Vores smede er uddannede og dygtige fagfolk med mange års erfaring indenfor produktion af danske kvalitets trapper.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på din nye trappe eller en uforpligtende samtale med en af vores dygtige smede.